ბადრიჯნის უხორცო ჩანახი - ფორუმი


მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
[ ახალი შეტყობინებები · მონაწილეები · ფორუმის წესები · ძებნა · RSS ]
გვერდი 1 დან1
ფორუმი » რეცეპტები » ქართული სამზარეულო » ბადრიჯნის უხორცო ჩანახი (ქართული სამზარეულო)
ბადრიჯნის უხორცო ჩანახი
likunaДата: სამშაბათი, 2013-03-12, 8:27 PM | შეთყობინება # 1
გენერალ-პოლკოვნიკი
ჯგუფი: Администраторы
შეთყობინებები: 4
რეპუტაცია: 4
სტატუსი: ოფლაინ
მასალა:
500 გრ. ბადრიჯანი
500 გრ. კარტოფილი
500 გრ. პამიდორი.
200 გრ. კარაქი
მწვანილი- თიტო პატარა კონა
3 კბილი ნიორი
მარილი გემოვნებით

მომზადების წესი

ბადრიჯანი დაჭერით სიგრძეზე თხლად, შემდეგ შუაზე, მოაყარეთ მარილი და 1/2 საათის შემდეგ გაწურეთ ისე, რომ არ დაიჭყლიტოს.
ალყად დაჭრილიხახვი, წმინდად დაჭრილი ნიორი, ქინძი, ოხრახუში და ნიახური აურიეთ ერთმანეთში, დაუმატეთ წიწაკა. ქვაბის ფსკერზე დადეთკარაქი. პირველ ფენად დააწყვეთ სიგრძეზე დაჭრილი კართოფილი, შემდეგ- ბადრიჯანი, მოაფინედ არეული მწვანილი და ხახვი, შემდეგ-ისევ კართოფილი, ბადრიჯანი და ა.შ. თან შიგადაშიგ მოაყარეთ მარილი. ბოლოს დაალაგეთ მთელ-მთელი პამიდორი და დაუმატეთ კარაქი. მოშუშეთ ნელ ცეცხლზე, ვიდრე კარტოფილი არ მოიხარშება.
 
ფორუმი » რეცეპტები » ქართული სამზარეულო » ბადრიჯნის უხორცო ჩანახი (ქართული სამზარეულო)
გვერდი 1 დან1
ძებნა: