likuna | Дата: სამშაბათი, 2013-03-12, 8:27 PM | შეთყობინება # 1 |
გენერალ-პოლკოვნიკი
ჯგუფი: Администраторы
შეთყობინებები: 4
რეპუტაცია: 4
სტატუსი: ოფლაინ
| მასალა: 500 გრ. ბადრიჯანი 500 გრ. კარტოფილი 500 გრ. პამიდორი. 200 გრ. კარაქი მწვანილი- თიტო პატარა კონა 3 კბილი ნიორი მარილი გემოვნებით
მომზადების წესი
ბადრიჯანი დაჭერით სიგრძეზე თხლად, შემდეგ შუაზე, მოაყარეთ მარილი და 1/2 საათის შემდეგ გაწურეთ ისე, რომ არ დაიჭყლიტოს. ალყად დაჭრილიხახვი, წმინდად დაჭრილი ნიორი, ქინძი, ოხრახუში და ნიახური აურიეთ ერთმანეთში, დაუმატეთ წიწაკა. ქვაბის ფსკერზე დადეთკარაქი. პირველ ფენად დააწყვეთ სიგრძეზე დაჭრილი კართოფილი, შემდეგ- ბადრიჯანი, მოაფინედ არეული მწვანილი და ხახვი, შემდეგ-ისევ კართოფილი, ბადრიჯანი და ა.შ. თან შიგადაშიგ მოაყარეთ მარილი. ბოლოს დაალაგეთ მთელ-მთელი პამიდორი და დაუმატეთ კარაქი. მოშუშეთ ნელ ცეცხლზე, ვიდრე კარტოფილი არ მოიხარშება.
|
|
| |