სამარხვო კერძები - ფორუმი


მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
[ ახალი შეტყობინებები · მონაწილეები · ფორუმის წესები · ძებნა · RSS ]
გვერდი 1 დან1
ფორუმი » რეცეპტები » სამარხვო კერძები » სამარხვო კერძები (სამარხვო კერძები.)
სამარხვო კერძები
aks75Дата: კვირა, 2013-03-24, 8:09 PM | შეთყობინება # 1
გენერალისიმუსი
ჯგუფი: Администраторы
შეთყობინებები: 37
რეპუტაცია: 5
სტატუსი: ოფლაინ
ჭინჭარი ნიგვზით

მასალა:

ჭინჭარი 1 კგ
ნიგოზი 1/2 ჩ.ჭ
ქინძი და მარილი გემოვნებით

მომზადება:

ნორჩ ჭიჭარს მოვაწყვიტოთ თავები, გავრეცხოთ და ჩავყაროთ მდუღარე წყალში. ვხარშოთ 5-6 წუთი. გადმოვდგად და როდესაც შეგრილდება ამოვლესოთ თავისივე ნახარშში. მოხარშული ჭინჭარი არ უნდა გავწუროთ, რადგანაც მისი ნახარში მეტად სასარგებლოა. გამზადებული ჭინჭრის ფხალი თაფლის სისქე უნდა იყოს.
ნიგოზი გავატაროთ ხორცსატკეპ მანქანაში და შეურიოთ პხალს ქინძი დავჭრად წვრილად და მოვაყაროდ ზემოდან.
 
aks75Дата: ხუთშაბათი, 2013-04-25, 7:19 PM | შეთყობინება # 2
გენერალისიმუსი
ჯგუფი: Администраторы
შეთყობინებები: 37
რეპუტაცია: 5
სტატუსი: ოფლაინ


გერკულესის კატლეტი
 
aks75Дата: შაბათი, 2013-05-18, 2:34 AM | შეთყობინება # 3
გენერალისიმუსი
ჯგუფი: Администраторы
შეთყობინებები: 37
რეპუტაცია: 5
სტატუსი: ოფლაინ
მოცხარის მურაბა

მასალა:
მოცხარი–1 კგ
შაქარი 1 კგ
წყალი 300 მლ

მომზადება:

შაქრისგან და წყლისგან მოხარშეთ ცხელი სიროფი.
მოცხარს მოაცილეთ ყუნწები და გარეცხეთ.
შემდეგ ჩააწყვეთ სიროფში და რამოდენიმე საათით დატოვეთ.
შემდეგ დადგით საშუალო ცეცხლზე და ხარშეთ თან ურიეთ მოქაფეთ.
მოხარშული მურაბა ჩაასხით სტერილიზებულ ქილებში.
 
aks75Дата: სამშაბათი, 2013-05-21, 11:30 AM | შეთყობინება # 4
გენერალისიმუსი
ჯგუფი: Администраторы
შეთყობინებები: 37
რეპუტაცია: 5
სტატუსი: ოფლაინ
ბროკოლი მაიონეზით და წითელი წიწაკით

მასალა:
250 გრბროკოლი
ნახევარი შეკვრა სამარხვო მაიონეზი
2 სუფრის კოვზი სოიოს სოუზი
1 კბილი ნიორი
წითელი წიწაკა
მარილი

მომზადების წესი:

აადუღეთ წყალი, ჩაყარეთ მარილი, ბროკოლი და მოწალეთ 2–3 წუთი. მოწალული ბროკოლი დადეთ ყინულებზე, ფერი რომ არ დაკარგოს და გააცვიეთ. ბლენდერში ჩაასხით ნახევარი შეკვრა მაიონეზი, 2 სუფრის კოვზი სოიოს სოუზი, დაუმატეთ 1 კბილი ნიორი, წითელი წიწაკა და დააბლენდერეთ.
გაცივებული ბროკოლი მოათავსეთ თეფშზე, მოასხით დაბლენდერებული მასა და მოაყარეთ წითელი წიწაკა.
 
ფორუმი » რეცეპტები » სამარხვო კერძები » სამარხვო კერძები (სამარხვო კერძები.)
გვერდი 1 დან1
ძებნა: