შემადგენლობა:
45 გრამი ტეკილა; 30 გრამი მესკალი (მექსიკური არაყი); 1 ჩაის კოვზი ალოეს წვენი; მცირეოდენი ანგოსტურა (მომწარო ალკოჰოლური სასმელი); 2 სმ-ის სიგანის ფორთოხლის ნაჭერი (კანიც და გულიც); მომზადების წესი: ჩაასხით სითხე კოქტეილის ჭურჭელში და დააყარეთ სავსე პეშვი ყინული. ურიეთ მანამ, სანამ კარგად არ გაგრილდება. შემდეგ გადაწურეთ ყინულით სავსე ჭიქაში. ერთ ხელში ასანთის ღერი დაიკავეთ, მეორეში – ფორთოხლის ნაჭერი. ფორთოხალს სწრაფად მოუჭირეთ ხელი, ასანთი კი სითხიდან ერთი სანტიმეტრის მოშორებით გააჩერეთ. როცა კოქტეილს ნაპერწკალი გაუჩნდება, ასანთი გადააგდეთ, ფორთოხალი კი სასმელში ჩაუშვით
|