გლინტვეინი - კოკტელები - კატეგორიები - ფაილების კატალოგი - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
კოკტელები [25]
ლიქიორი [11]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » კატეგორიები » კოკტელები

გლინტვეინი
2013-02-17, 8:27 PM
მასალა:
  • 1 ლ. მშრალი წითელი ღვინო, 
  • 1 ფორთოხლის ქერქი, 
  • 6 ცალი მიხაკი 
  • 1 ღერი დარიჩინი 
  • 50-70 გრ. შაქარი 
მომზადება:
ღვინო ჩავასხათ ქვაბში, ჩავყაროთ ფორტოხლის ქერქი, მიხაკი, შაქარი, დარიჩინი და დავდგათ დაბალ ცეცხლზე. როდესაც შაქარი გაიხსნება და ღვინო ადუღებამდე მივა, გადმოვდგათ, გადავწუროთ და ჩავასხათ ჭიქებში. გლინტვეინის მომზადებისას უნდა გავითვალისწინოთ, რომ ღვინო არამც და არამც არ უნდა ადუღდეს, თორემ ალკოჰოლი აორთქლება.
გლინტვეინს ასევე შეგიძლიათ დაუმატოთ ბაჰარის მარცვლები და ჯავზი.


კატეგორია: კოკტელები | დაამატა: aks75 | ტეგები: mixaki, გლინტვეინი, ღვინო, glintveini
ნანახია: 3667 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 5.0/3
სულ კომენტარები: 0