წითელი პამიდორი ნიგზვით - სამარხვო კერძები - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » სამარხვო კერძები

წითელი პამიდორი ნიგზვით
2010-04-08, 2:38 PM
საწირო მასალა:

500გრ პამიდორი
3/4 ჩაის ჭიქა წმინდად დანაყილი ნიგოზი
1‐2 სუფრის კოვზი ძმარი; 1‐2
კბილი ნიორი
წიწაკა,ქინძი,კამა,ოხრახუში,მარილი ‐ გემოვნებით

მომზადების წესი:

პამიდორი გავრეცხოთ. დავჭრათ 6‐8 ნაწილად და ღრმა ჭუჭელში მოვათავსოთ.
დავამატოთ წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი, ნიორი,წიწაკა, ქინძი,კამა, ოხრახუში და
ნიგოზი. ყველაფერი ეს შევაზავოთ მარილით,დავამატოთ ძმარი და კარგად ავურიოთ, .
ზემოდან მოვაყაროტ წვრილად დაჭრილი კამა.


0 нравится
კატეგორია: სამარხვო კერძები | დაამატა: aks75 | ტეგები: გემიელი რეცეპტები, ნიგოზი, კულინარია, წითელი, პამიდორი
ნანახია: 1470 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 1.0/1
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]