ბულგარული წიწაკა სატენით - სამარხვო კერძები - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » სამარხვო კერძები

ბულგარული წიწაკა სატენით
2010-04-22, 0:43 AM

 
    მასალა:


  • ბულგარული წიწაკა - 1.5 კგ.
  • ოხრახუში - 1 ჩაის ჭიქა.
  • სტაფილო - 300 გრ.
  • პომიდვრის წვენი - 1 კგ.
  • ხახვი - 200 გრ.
  • მარილი - გემოვნებით.

    მომზადების წესი: 

სტაფილო მოვხარშოთ და დავჭრათ წვრილად. მოვშუშოთ წვრილად დაჭრილ ხახვსა და ოხრახუშთან ერთად, დავუმატო მარილი. ეს სატენი მოვათავსოთ წინასწარ გულგამოცლილ წიწაკებში და ჩავაწყოთ ქვაბში, მოვაყაროთ მარილი, დავასხათ რამდენიმე კოვზი ზეთი, 1კგ. ახალი პომიდვრის წვენი ან წყალში არეული ტომატი. ვხარშოთ მომზადებამდე. ფრთხილად ამოვალაგოთ ლანგარზე და ზემოდან მოვასხათ ქვაბში დარჩენილი წვენი. სუფრაზე მივიტანოთ ცივად. 

 

 

 

0 нравится
კატეგორია: სამარხვო კერძები | დაამატა: aks75 | ტეგები: xaxvi, pomidvris wveni, bulgaruli wiwaka, oxraxushi, ბულგარული წიწაკა სატენით, stafilo, samarxo, marili
ნანახია: 7071 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 3.0/3
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]