მჟავუნას სუპი - სამარხვო კერძები - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » სამარხვო კერძები

მჟავუნას სუპი
2011-04-13, 11:05 PM


მასალა:

  • მჟავუნას ფოთლები ~ 170-200 გრ.
  • კარტოფილი - 2-3 .
  • სტაფილო - 1-2 .
  • ხახვი - 1-2 .
  • პამიდორი (საშუალო ზომის) - 1 . (სურვილით)
  • წყალი ~ 1,5-1,8 .
  • დაფნის ფოთოლი
  • 2-3 .
  • შავი პილპილი - 2-3 .
  • მწვანილი - გემოვნებით
  • ზეთი
  • მარილი - გემოვნებით.

 მომზადება:

წყალი დადგით ცეცხლზე. კარტოფილი გარეცხეთ, გაასუფთავეთ, დაჭერით კუბიკებად, და ჩადეთ წყალში.

წყლის ადუღების შემდეგ, დაამატეთ მარილი, დაფნის ფოთოლი და პილპილი.


 

კარტოფილი ხარშეთ დაახლოებით 15-20 წუთი.

 

სანამ იხარშება კარტოფილი, შეწვით წვრილად დაჭრილი ხახვი და სტაფილო.

შემწვარ ბოსტნეულში შეურიეთ დაჭრილი პამიდორი. და შეწვით კიდევ 5-7 წუთი. დაახურეთ თავსახური და დატოვეთ დაბალ ცეცხლზე კიდევ 7-10 წუთი

 


 

შემწვარი ბოსტნეული ჩადეთ ადუღებულ წყალში კართოფილთან. შეურიეთ ერთმანეთს.

აადუღეთ და ხარშეთ 3-5 წუთი.

 


 

შემდეგ დაამატეთ დაჭრილი მჟავუნას ფოთლები და შავი პილპილი. დაახურეთ თავსახური და ხარშეთ 7-10 წუთი დაბალ ცეცხლზე

 


 

დაამატეთ დაჭრილი მწვანილი და გადმოდგით ცეცხლიდან.

 


 

სუპი მზადაა გემრიელად მიირთვით.



0 нравится
კატეგორია: სამარხვო კერძები | დაამატა: aks75 | ტეგები: samarxvo kulinaria
ნანახია: 3876 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 4.3/3
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]