შემწვარი კარასი შიგთავსით - თევზეული - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » თევზეული

შემწვარი კარასი შიგთავსით
2013-05-01, 11:16 PM
მასალა:
  • 1 კგ. კარასი
  • 3 თავი ხახვი
  • 2 კბილი ნიორი
  • 1 ცალი ლიმონი
  • 2 ცალი ბულგარული მწიწაკა
  • 1 ცალი სტაფილო
  • 1 ვაშლი
  • ოხრახუში, კამა ,ქინძი
  • მარილი და მწიწაკა გემოვნებით


მომზადება:

მოვაცალოთ ფარფლები თევზს. 



გავჭრათ მუცელზე და ამოვაცალოთ ნაწლავები.


გავრეცხოთ გამდინარე წყალზე.


ხახვი, ვაშლი ბულგარული, ნორი, სტაფილო და მწვანილები დავჭრათ წვრილად.


მოვხრაკოთ ზეთში.


გამზადებული შიგთავსი ჩავდოთ თევზში და მუცელი შეუკრათ ხის პატარა ჩხირებით.


ამოვავლოთ საფანელში.



შევწვათ ზეთში.





გემრიელად მიირთვით!



0 нравится
კატეგორია: თევზეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, რეცეპტები, kulinaria, tevzi, Tevzeuli, receptebi, shemwvari, კარასი, karasi, შემწვარი
ნანახია: 6279 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 2.8/4
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]