თევზის ჩახოხბილი - თევზეული - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » თევზეული

თევზის ჩახოხბილი
2010-04-08, 5:05 PM
  მასალა:

    3–4 თავი ხახვი
    თითო კონა ქინძი და ოხრახუში
    100–150გრ ზეთი
    1,5კგ პომიდორი
    2–3 ცალი დაფნის ფოთოლი
    5–6 მარცვალი სურნელოვანი პილპილი
    6–7 მარცვალი შავი პილპილი
    7–8 მარცვალი ხმელი ქინძი
    გემოვნებით მარილი


მომზადების წესი:

    დამუშავებული თევზი დაჭერით ნაჭრებად, შეამარილეთ და მოათავსეთ ღრმა ტაფაზე. მოაყარეთ ალყა–ალყა დაჭრილი ხახვი, წვრილად დაჭრილი მწვანილი და მსხვილ სახეხზე დახეხილი პომიდორი. ჩააყოლეთ დაფნის ფოთოლი, ხმელი ქინძის, სურნელოვანი და შავი პილპილის მარცვლები. დადგით ნელ ცეცხლზე და ადუღეთ გამზადებამდე. სუფრასთან შეგიძლიათ მიიტანოთ როგორც ცხლად, ასევე ცივად.


0 нравится
კატეგორია: თევზეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, ჩახოხბილი, გემიელი რეცეპტები, თევზის
ნანახია: 2050 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]