კალმახი "საშობაო" - თევზეული - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » თევზეული

კალმახი "საშობაო"
2010-04-09, 3:47 PM
მომზადების წესი:

კალმახი გავასუფთაოთ, ისე ამოვაცალოთ ხერხემალი, რომ თევზი არ გადავშალოთ.
შიგნიდან ამოვტენოთ მოხარშული დაკეპილი კვერცხით და დაკეპილი ლიმონით (კანის გარეშე). დავუმატოთ მარილი, შეიძლება დაამატოთ როზმარინიც ან რაიმე სხვა სუნელი. ასე დატენილ კალმახს ფრთხილად ამოვავლებთ ფქვილ–მარილში და ტაფაზე შევაწითლებთ ორივე მხრიდან. შემდეგ კი ღუმელში გადავიტანთ, სანამ ბოლომდე მომზადდება.
სუფრაზე სოუსთან ერთად მიგვაქვს: ბროწეულის წვენი + წვრილად დაჭრილი ქინძი+ ნიორი+მარილი.


0 нравится
კატეგორია: თევზეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, გემრიელი რეცეპტები, თევზი, კალმახი, საშობაო
ნანახია: 943 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]