ქაფჩიონი მჭკიდი (ქაფშიიანი მჭადი) - თევზეული - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » თევზეული

ქაფჩიონი მჭკიდი (ქაფშიიანი მჭადი)
2010-04-11, 9:38 PM


    მწვანილი კარღანას მსგავსად უნდა მოამზადოთ: ოხრახუში, ქინძი, ხმელი ხახვი, წიწაკა, ბლომად წითელი ფხალი და პამიდორი წვრილ-წვრილად უნდა დაჭრათ. ფართო ჭურჭელზე სიმინდის ფქვილი, დამარილებული და გაწმენდილი ქაფშია უნდა დაყაროთ. ამ ყველაფერს პამიდორი, ერთი ცალი კვერცხი, ბლომად ზეთი და ცხელი წყალი უნდა გაურიოთ და მოზილოთ. შემდეგ ლანგარსაც ზეთი უნდა დაასხათ, ზედ დააკრათ და ღუმელში შედგათ გამოსაცხობად.
0 нравится
კატეგორია: თევზეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: Tevzeuli, Sebolili, კაპჩონი, თევზიმჭკიდი, შებოლილი
ნანახია: 689 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]