Alla Vito_თართი-asatrina - თევზეული - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » თევზეული

Alla Vito_თართი-asatrina
2010-04-20, 2:03 AM


მასალა


  •      400 გრ. თართის (ასეტრინას) ფილე

  •      100 გრ. ყველი პარმეზანი (გახეხილი)

  •      1 სუფ/კ. დაფხვნილი ორცხობილა

  •       მარილი და პილპილი

  •       1 კვერცხი

  •        ზეითუნის ზეთი

  •        2 კბილი ნიორი

  •        2 სუფ/კ. პომიდვრის წვენი

  •        1 სუფ/კ. ლიმონის წვენი

     მომზადების წესი:

  1.   თართის ფილე თხელ ნაჭრებად დაჭერი. კვერცხი გათქვიფე, გახე ხილი პარმეზანი, დაფხვნილი ორცხობილა და ცოტა მარილი ერთმანეთს აურიე. თევზი ჯერ კვერცხში, შემდეგ ფხვიერ მასაში ამოავლე და ნახევარი საათი მაცივარში მოათავსე.

  2.   თევზი ზეთისხილის ზეთში შეწვი ორივე მხრიდან (3_4 წუთი თითო მხრიდან).

  3.   სოუსი: ნიორი დანაყე, პომიდვრისა და ლიმონის წვენი, პილპილი და მარილი დაამატე.

  4.   შემწვარი თევზი გააგრილე და სოუსი მოასხი. მიირთვი ცოცხალ ბოსტნეულთან ერთად (სტაფილო, ბულგარული წიწაკა, პომიდორი და სატაცური მოუხდება) და თეთრი ღვინო დააყოლე.

 


0 нравится
კატეგორია: თევზეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: niori, kvercxi, parmazaniorcxobila, kulinaria, file, asatrines, tartis, yveli, salati, limonis cveni
ნანახია: 2286 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 3.0/1
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]