ფენოვანი რულეტი ორაგულით - თევზეული - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » თევზეული

ფენოვანი რულეტი ორაგულით
2010-04-29, 9:03 PM

                   საჭირო მასალა:


  • 400 გ. შებოლილი ორაგული
  • 350 გ. ფენოვანი ცომი
  • 5 კვერცხი
  • 2 ს. კ. რძე  ან ნაღები 
  • 2 ჩ. კ. კარაქი
  • ოხრახუში და კამა გემოვნებით
  • დაფქული შავი პილპილი
  • მარილი

               მომზადების წესი:

  • თევზი დაჭერით თხელ ნაჭრებად. ცომი გააბრტყელეთ თხლად.
  • 4 კვერცხი ათქვიფეთ რძესთან ერთად. დაუმატეთ დაჭრილი მწვანილი, მარილი, პილპილი და შეწვიტ პატარა ომლეტები


  • ცომის ნაპირები დაასველეთ წყლით, დააწყვეთ ომლეტები ცომზე ისე, რომ 2 სმ. სიგანის კიდე ცარიელი დარჩეს. თევზი გაანაწილეთ ომლეტებზე.
  • ცომი გადაახვიეთ და დადეთ ფირფიტაზე ნაწიბურით ქვემოთ. რულეტს წაუსვით კვერცხი და აცხვეთ 15-20 წთ., სანამ არ დაიბრაწება.
  • სუფრასთან მიტანის წინ დაჭერით სასურველ ზომაზე და გააფორმეთ მწვანილით.
0 нравится
კატეგორია: თევზეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: ორაგული, kulinaria Tevzi, კულინარია, თევზი, ფენოვანი რულეტი ორაგულით
ნანახია: 2282 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]