ღვინოში მოშუშული თევზი - თევზეული - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » თევზეული

ღვინოში მოშუშული თევზი
2010-04-30, 0:13 AM




              საჭირო მასალა:

  • 800 გ. სვიის ან ზუთხის ფილე
  • 500 გ. თეთრი მშრალი ღვინო
  • 50 გ. კარაქი
  • 1 ლიმონი
  • კარტოფილის პიურე გარნირისათვის

                 მომზადების წესი:

  • თევზის ფილეს გააცალეტ კანი და დაჭერით.
  • ფილეს დასხით იმდენი ღვინო, რომ ნახევრად ფარავდეს, დაუმატეთ კარაქი.
  • ლიმონი კანიანად დაჭერით, ამოაცალეთ კურკები და ფილესთან ერთად მოათავსეთ ტაფაში. დააფარეთ თავზე და ნელ ცეცხლზე შუშეთ მომზადებამდე.

  • სუფრასთან მიტანის წინ თევზი გააფორმეთ ლიმონითა და მწვანილით, გარნირად მიიტანეთ კარტოფილის პიურე
0 нравится
კატეგორია: თევზეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: ღვინოში მოშუშული თევზი, კულინარია, რეცეპტი, სვია, ზუთხი, kulinaria
ნანახია: 2037 | რამოტვირთვები: | კომენტარი: 2 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 2
1  
es kerdzi me gavakete da ugemrielesia da kidev vapireb gaketebas

2  
მარი მიხარია რომ მოგწონთ ჩვენი რეცეპტები

კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]