თევზი ყველის "ქურქში" - თევზეული - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » თევზეული

თევზი ყველის "ქურქში"
2010-04-30, 1:58 AM



          საჭირო მასალა:

  • 600 გ. თევზის ფილე
  • 4 ნაჭერი ლიმონი
  • 1 ჩ. კ. სოიოს სოუსი
  • 150 გ. მაგარი ყველი
  • 3 კვერცხი
  • 1/2 ჭიქა პურის ფქვილი
  • 100 გ. ერბო
  • დაფქული შავი პილპილი, მარილი

          მომზადების წესი:

  • თევზის ფილეს მოაყარეთ მარილი, პილპილი, მოასხით ლიმონის წვენი, სოიოს სოუსი და შედგით მაცივარში30 წთ.
  • ყველი გახეხეთ წვრილად და შეურიეთ ათქვეფილ კვერცხს. 

  • ფილე ამოავლეთ ფქვილში, შემდეგ ყველიან კვერცხში. შეწვით ერბოში გაწითლებამდე.
  • სუფრასთან მიიტანეტ მშრალ მოხარშულ ბრინჯთან და ლიმონთან ერთად. გააფორმეთ მწვანილით.
0 нравится
კატეგორია: თევზეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, სოუსი, kulinaria, სოიო, თევზეული, თევზი ყველის ქურქში
ნანახია: 1441 | რამოტვირთვები: | კომენტარი: 1 | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 1
1  
This is just the perfect answer for all forum mebemrs

კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]