გამომცხვარი თევზი ბოსტნეულით - თევზეული - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » თევზეული

გამომცხვარი თევზი ბოსტნეულით
2010-04-30, 3:10 AM



               საჭირო მასალა:

  • 800 გ. თევზის ფილე
  • 2 ს. კ. ლიმნის წვენი
  • 3 ბულგარული წიწაკა
  • 2 ს.კ. კარაქი
  • 1 კბილი ნიორი
  • 500 გ. პამიდორი
  • კამა გემოვნებით
  • 200 გ. რბილი ყველი
  • 2 ს.კ. გახეხილი პირშუშხას ძირები
  • მარილი, დაფქული შავი პილპილი

                მომზადები წესი:

  • ფილე დაჭერით, მოასხით ლიმნის წვენი, მოაყრეთ მარილი და პილპილი .
  • ბულგარული წიწაკა დაჭერით გრძლად, მოშუშეთ კარაქში, დაუმატეთ დანაყილი ნიორი, მარილი და პილპილი. პამიდორს გადაავლეთ მდუღარე, გაფცქვენით და დაჭერით მგვრლად.

  • პამიდვრები ჩაალაგეთ ცხიმწასმულ ფორმაში, მოაყარეათ მარილი და პილპილი. ზემოდან მოაწყვეთ შემწვარი წიწაკა და თევზის ფილე.
  • ყველი დაფშვენით, შეურიეთ პირშუშხა და დაჭრილი კამა. მიღებული მასა წაუსვით თევზს და შედგით ღუმელში 200 გრადუსძე 20 წთ.
0 нравится
კატეგორია: თევზეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: ფილე, გამომცხვარი თევზი ბოსტნეულით, პამიდორი, ყველი, შემწვარი
ნანახია: 2091 | რამოტვირთვები: | კომენტარი: 1 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 1
1  
BS low - rationality high! Really good ansewr!

კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]