მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » თევზეული

შეწვარი თევზი მაიონეზით
2011-01-31, 2:45 PM

მასალად საჭიროა:
1 კგ. "ოკეანის" თევზი
1 ქილა ზეთისხილის მაიონეზი
1 კონა ქინძი
1 კონა კამა
1 კონა ტარხუნა
2 ცალი ხახვი
"ნიკორას" აჯიკა.

მომზადების წესი: 
მწვანილი დავჭრათ წვრილად და ავურიოთ მაიონეზსა და აჯიკაში. ხახვი დავჭრად მრგვლად. თევზი ოდნავ შევწვათ და ასეთ მდგომარეობაში გადავდოთ ჰაერღუმელის ტაფაზე, ზემოდან მოვაყაროდ ხახვი, მოვასხათ მაიონეზით გამზადებული მასა და შევდოთ ცხელ ღუმელში. შევწვათ მაიონეზის შეწითლებამდე. 

გემრიელად მიირთვით!

0 нравится
კატეგორია: თევზეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: მაიონეზით, MAIONEZIT, Semcvari tevzi, shemcveri tevzi maionezit, შემწვარი თევზი მაიონეზით, Tevzeuli, SHEMCVARI TEVZI, თევზეული, შემწვარი თევზი
ნანახია: 8568 | რამოტვირთვები: | კომენტარი: 3 | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 3
3 Claudia  
0
This is an article that makes you think "never tuhgoht of that!"

2 qeti  
0
pecheniis recefti

1 mari5  
0
mindavicode

კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]