შემწვარი თევზი (ხეკი) - თევზეული - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » თევზეული

შემწვარი თევზი (ხეკი)
2011-12-28, 0:41 AM
მასალა:
გაყინული ხეკი- 1 კგ
ლიმონი 1-ც
მარილი- გემოვნებით
ზეთი

მომზადება:
თევზი გაალღვეთ, გარეცხეთ, დაჭერით და მოათავსეთ თასში



მოასხით ლიმნის წვენი და მოაყარეთ მარილი




დატოვეთ თასში დაახლოებით 20-25 წუთი შემდეგ ამოავლეთ თევზი ფქვილში და შეწვით ზეთში.

გემრიელად მიირთვით!



0 нравится
კატეგორია: თევზეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: რეცეპტი, რეცეპტები, თევზი, receptebi, xeki, ხეკი, შემწვარი, შემწვარი თევზი
ნანახია: 6709 | რამოტვირთვები: | კომენტარი: 3 | რეიტინგი: 3.3/3
სულ კომენტარები: 3
3  
I thank you hmluby for sharing your wisdom JJWY

2  
თიკო გირჩევდით სკუმბრიას , ადუღებულ წყალში ჩააწყვეთ თევზი, წყალს გაუკეთეთ მარილი, ცოტა შაბი, დაფნის 3-4 ფოთოლი და შავი პილპილის მარცვლები 5-6 ცალი. არ გადაგეხარშოთ 2- 3 წუთი საკმარისია თევზს თვალი თუ გაუთეთრდა მოხარშულია

1  
icit tevzi minda qindzmarshi da ar vici romeli tevzia uletesi an rogor unda movxarsho dadzmaeic rogor movamzado.gtxovt damexmarot? madlobt

კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]