პომიდვრის მწნილი (უმარტივესი) - მწნილი, მარინადები - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
იტვირთება
ცხელი სიახლეები
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [85]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [36]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
წიგნები
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 24
სტუმარი: 24
მომხმარებელი: 0
მთავარი » ფაილები » მწნილი, მარინადები

პომიდვრის მწნილი (უმარტივესი)
2010-04-12, 11:03 PM
მომზადება:
 
 2 ან 3 ლიტრიან ქილებში ჩავტენოთ მწვანე პამიდვრები. ჩავაყოლოთ ნივრის კბილები, მწარე წითელი წიწაკა, ნიახური. მოვამზადოთ მარილწყალი: 1 ლ წყალზე 2 სუფრის კოვზი მარილი ავადუღოთ და შევაგრილოთ. გადავწუროთ და შევავსოთ პომიდვრიანი ქილები, დავხუროთ პლასტმასის სახურავებით და 1 კვირა მაინც ოთახის ტემპერატურაზე ვამყოფოთ, რომ დროზე დამწნილდეს, მერე აუცილებლად ბნელ ადგილას გადავიტანოთ, რათა პომიდორმა ფერი არ შეიცვალოს და არ გახუნდეს. დუღილის დროს იცის ცოტა გადმოსვლა და არ ახადოთ, თვითონვე "დაწყნარდება".

გემრიელად მიირთვით!

0 нравится
კატეგორია: მწნილი, მარინადები | დაამატა: aks75 | ტეგები: პომიდვრის მწნილი, მწნილები, გემრიელი, მარინადები, რეცეპტები, უმარტივესი
ნანახია: 1691 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]