ტყემალი - მწნილი, მარინადები - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » მწნილი, მარინადები

ტყემალი
2011-08-02, 12:28 PM
მასალა:
  • 17კგ ტყემალი
  • 4კონა ომბალო
  • 1 კონა ქინძი (მარცვლებიანი)
  • 7ც.წითწლი მწიწაკა
  • 4-5 თავი ნიორი
  • მარილი გემოვნებით

 მომზადება :

 გავრეცხოთ ტყემალი და ჩავყაროთ ქვაბში მოსახარშად



რომ მოიხარშება 



გადმოვიღოთ თასებში გასაციებლად



როცა გაცივდება გავატაროთ საწურავში (თუშფალანგში)



შემდეგ ჩავასხათ ქვაბში




ომბალო და ქონძი გავარჩიოთ ღერებისგან



  ქინძი,ომბალო,ნიორი და მწიწაკა გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში





და რომ ადუღდება ტყემალის გაუკეტოთ ასევე მარილი გემოვნებით ( თუ მჟავეა ძალიან შეგვიძლია შაქრის დამატებაც ცოტა)




ადულებულ წყალში გავავლოთ ბოთლები და უკვე გამზადებული ტყემალი ჩავასხათ





ბოთლის თავსახურები აუცილებლად ადუღებულ წუალში უნდა ეყაროს 




დავახუროთ და შევინახოთ ზამთრისთვის გრილ ადგილას








    გემრიელად მიირთვით!






0 нравится
კატეგორია: მწნილი, მარინადები | დაამატა: likuna | ტეგები: ბოთლის ტყემალი, TYEMALIZAMTRISTVIS, tyemali zamtristvis, OMBALO, ტყემალი, ომბალო, ტყემალი ზამთრისთვის, TYEMALI
ნანახია: 10694 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 3.0/2
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]