მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » მწნილი, მარინადები

აჯიკა
2011-09-03, 9:25 PM
მასალა:

  • 6-7კგ.პამიდორი
  • 3კგ.ბულგარული მწიწაკა წითელი
  • ნახევარი კილო მწარე წითელი მწიწაკა
  • 400გრ. ნიორი
  • 20-30ტაბლეტი ასპირინი
  • მარილი გემოვნებით

მომზადება:

პამიდორი გავრეცხოთ 



და კუჭები  გამოვაცალოთ და ოდნავ ხელით გავწუროთ რომ წყლიანი არ გამოვიდეს





ბულგარული გავრეცხოთ






და გამოვაცალოთ კუჭები






გავრეცხოთ წითელი მწიწაკა






და ამასაც იგივე ნაირად გამოვაცალოთ კუჭები (ოღონდ არ დაგავიწყდეთ ხელთათმანებით თორემ ძალიან მწარეა )  :)





გავარჩიოთ ნიორი



და გავატაროთ ხორც საკეპ მანქანაში




შემდეგ წიითეელი და ბულგარული მწიწაკა





ბოლოს პამოდორი



ეს ყველაფერი აურიოთ ერთმანეთში და დაუმატოთ 20 ან 30 ტაბლეტი ასპირინი დაფხვნილი




ჩავასხათ ბოთლებში და ბანკებში და შევინახოთ ზამთრისთვის.





გემრიელად მიირთვით!




0 нравится
კატეგორია: მწნილი, მარინადები | დაამატა: aks75 | ტეგები: მეგრული აჯიკა, ზამთრისთვის აჯიკა, zamtristvis ajika, AJIKA, მწარე აჯიკა, MEGRULI AJIKA, MWARE AJIKA, აჯიკა
ნანახია: 28792 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 2.6/15
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]