ბულგარული მწიწაკის მწნილი - მწნილი, მარინადები - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » მწნილი, მარინადები

ბულგარული მწიწაკის მწნილი
2011-11-24, 10:27 PM
მასალა:
  • 2 კგ. ბულგარული წითელი და მწვანე  წიწაკა
  • 3 ლ.წყალი
  • 5-6 ს.კ მარილი

მომზადება:

გავრეცხოთ ბულგარული



და ჩავყაროთ  მინის ან ემალის ჭურჭელში,მე პლასმასის ვედროში ჩავდე და მერე გადავიტანე ემალის ჭურჭელში



წინასწარ გავაკეთოთ მარილწყალი,კარგად რომ გადნება მარილი მერე დავასხათ ბულგარულს ,ზემოდან დავადოთ თეფში და დავადოთ სიმძიმე ,მე დიდი ქვა დავადე.









გემრიელად მიირთვით!


0 нравится
კატეგორია: მწნილი, მარინადები | დაამატა: likuna | ტეგები: მწნილები, mcnili, mcnilebi, მარინადები, marinadebi, bulgaruli mwiwakis mwnili, მწიწაკის მწნილი, ბულგარული მწიწაკის მწნილი
ნანახია: 5074 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 3.3/3
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]