მადამ ბოვარი |
|
სტატისტიკა |
სულ ონლაინში 1 სტუმარი: 1 მომხმარებელი: 0 |
|
გოგრა ვაშლით
| 2010-05-02, 2:46 AM |
|
| საჭირო მასალა:
- 400 გ. ნიახური
- 1 გოგრა
- 1 თავი ხახვი
- 3 კბილი ნიორი
- 1 ჩ.კ. ქვლიავის თესლი
- 1 ჩ.კ. დაფქვილი მუსკატი
- 2 ს.კ. კარაქი
- 400 გ. ვაშლი
- 1 ლიმონი
- 250 გ. ბოსტნეულის ბულიონი
- 200 გ. არაჟანი
- მარილი და პილპილი გემოვნებით
| |
| მომზადების წესი:
- ნიახური დაჭერით წვრილად. გოგრას მოაჭერით თავი და ამოაცალეთ თესლი.
- ხახვი და ნიორი დაჭერით წვრილად, დაუმატეთ სანელებლები და მოშუშეთ ზეთში.
- შეურიეთ ნიახური, დაჭრილი ვაშლი და ლიმნის წვენი, მოაყარეთ მარილი და პილპილი.
| |
| - მიღებული მასით ამოავსეთ გოგრა, დააფარეთ თავზე და მოშუშეთ ბულიონში 45 წთ.
- სოუსის მოსამზადებლად ბულიონში შეურიეთ არაჟანი, ცოტა ხანს ადუღეთ და დაუმატეთ დაჭრილი ნიახური. სოუსი მიიტანეთ გოგრასთან ერთად.
|
|
კატეგორია: ბოსტნეული | დაამატა: aks75
| ტეგები: გოგრა ვაშლით, ბოსტნეული, kulinaria, ნიახური, კულინარია რეცეპტები
|
ნანახია: 2344 | რამოტვირთვები:
| რეიტინგი: 5.0/1 |
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს [ რეგისტრაცია | შესვლა ]
|