მადამ ბოვარი |
|
სტატისტიკა |
სულ ონლაინში 1 სტუმარი: 1 მომხმარებელი: 0 |
|
ბოსტნეულის მობრაწულა
| 2010-05-02, 8:50 PM |
|
| საჭირო მასალა:
- 4 პატარა ყაბაყი
- 4 პამიდორი
- 30 გ. კარაქი
- 2 კბილი ნიორი
- 4 კვერცხი
- 6 ს.კ. არაჟანი
- კარი მუსკატი
- შავი პილპილი, მარილი
- მწვანილი მოსართავად
| |
| მომზადების წესი:
- ყაბაყი დაჭერით თხელ რგოლებად. პამიდორს გადაავლეთ მდუღარე, გააცალეთ კანი და დაჭერით ნახევარ მთვარისებულად
- გასახსნელ ფორმას წაუსვით გაჭრილი ნიორი და კარაქი
| |
| - ბოსტნეული მჭიდროდ ჩააწყვეთ ფორმაში და შედგით ღუმელში 240 გრადუსზე 5 წთ.
- კვერცხი ათქვიფეთ არაჟანთან ერთად, დაუმატეთ პილპილი, მარილი კარი, მუსკატი და დანაყილი ნიორი
- მიღებული მასა მოასხით ბოსტნეულს და აცხვეთ 20 წუთი.
- სუფრასთან მიტანის წინ შეგიძლიათ მორთოთ მწვანილით
|
|
კატეგორია: ბოსტნეული | დაამატა: aks75
| ტეგები: კარაქი, ბოსტნეულის მობრაწულა, არაჟანი, ბოსტნეული, მარილი, რეცეპტი
|
ნანახია: 3931 | რამოტვირთვები:
| რეიტინგი: 5.0/1 |
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს [ რეგისტრაცია | შესვლა ]
|