ბოსტნეულის მობრაწულა - ბოსტნეული - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ბოსტნეული

ბოსტნეულის მობრაწულა
2010-05-02, 8:50 PM



                 საჭირო მასალა:

  • 4 პატარა ყაბაყი
  • 4 პამიდორი
  • 30 გ. კარაქი
  • 2 კბილი ნიორი
  • 4 კვერცხი
  • 6 ს.კ. არაჟანი
  • კარი მუსკატი
  • შავი პილპილი, მარილი
  • მწვანილი მოსართავად

           მომზადების წესი:

  • ყაბაყი დაჭერით თხელ რგოლებად. პამიდორს გადაავლეთ მდუღარე, გააცალეთ კანი და დაჭერით ნახევარ მთვარისებულად
  • გასახსნელ ფორმას წაუსვით გაჭრილი ნიორი და კარაქი

  • ბოსტნეული მჭიდროდ ჩააწყვეთ ფორმაში და შედგით ღუმელში 240 გრადუსზე 5 წთ.
  • კვერცხი ათქვიფეთ არაჟანთან ერთად, დაუმატეთ პილპილი, მარილი კარი, მუსკატი და დანაყილი ნიორი
  • მიღებული მასა მოასხით ბოსტნეულს და აცხვეთ 20 წუთი.
  • სუფრასთან მიტანის წინ შეგიძლიათ მორთოთ მწვანილით
0 нравится
კატეგორია: ბოსტნეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კარაქი, ბოსტნეულის მობრაწულა, არაჟანი, ბოსტნეული, მარილი, რეცეპტი
ნანახია: 2689 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]