მოხრაკული ყაბაყი - ბოსტნეული - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
იტვირთება
ცხელი სიახლეები
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [85]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [36]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 18
სტუმარი: 18
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ბოსტნეული

მოხრაკული ყაბაყი
2011-11-23, 11:11 PM
მასალა:

  • 6 ცალი ყაბაყი
  • 2 თავი ხახვი
  • 4 ცალი სტაფილო
  • 3 კბილი ნიორი
  • 100 გრ. ზეთი
  • ქინძი ,პეტრუშკა


მომზადება:

ყაბაყი დავჭრათ მრგვლად, როგორც ბადრიჯანს ვაკეთებთ მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ 1 საათამდე






წვენს რომ გამოიღებს გავწუროთ ხელით და შევწვათ ზეთიან ტაფაზე



სტაფილო დავჭრათ ნახევრად მთვარისებურად,როცა ყაბაყი ცოტა შეიწვება დავაყაროთ სტაფილო და ხახვი დავახუროთ ტაფას თავსახური და ისე მოვხრაკოთ




ზემოდან დავაყაროთ წვრილად დაჭრილი ნიორი და მწვანილები


გემრიელად მიირთვით!




0 нравится
კატეგორია: ბოსტნეული | დაამატა: likuna | ტეგები: მოხრაკული ყაბაყი, ყაბაყი, სტაფილო, yabayi, moxrakuli yabayi, yabayi stafiloti, ყაბაყი სტაფილოთი
ნანახია: 5338 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0