მადამ ბოვარი |
|
სტატისტიკა |
სულ ონლაინში 1 სტუმარი: 1 მომხმარებელი: 0 |
|
მონადირის სუპი
| 2010-04-07, 11:57 AM |
მასალა:
- 200 გრ. ხორცსაკეპ მანქანაში გატარებული ნანადირევის ხორცი;
- 1 ჩ.კ. გახეხილი ხახვი;
- 1 ჩ.კ. წიწაკა;
- 1 ჩ.კ. ბაზილიკი;
- 1 ჩ.კ. წითელი წიწაკა;
- 1 ჩ.კ. ურცი;
- 1/2 ჩ.კ. მარილი;
- 1 კვერცხის ცილა;
- 1/4 ჭიქა ნაღები ასათქვეფად;
- 6 ჭიქა ნანადირევის ბულიონი;
- 1,5 ჭიქა სატაცურის ღეროები;
- 1 ჭიქა მოხარშული გრძელი ბრინჯი.
მომზადება:
ერთმანეთში ავურიოთ ხორცი, ხახვი, სუნელები, კვერცხის ცილა და ნაღები, გავატაროთ წვრილ საცერში, გავაკეთოთ პატარა ბურთულები. 2 ჭიქა ბულიონი მივიყვანოთ დუღილამდე, ჩავალაგოთ შიგ გუფთები, დავუწიოთ ცეცხლს და ბადუღოთ 10 წუთი. ამოვიღოთ გუფთები. დარჩენილი ბულიონი ჩავასხათ წვაბში, დავაფაროთ თავსახურრი, დავდგათ ცეცხლზე. ჩავაწყოთ შიგ სატაცური, ბრინჯი და გუფთები. ვადუღოთ დაბალ ცეცხლზე 10 წუთი.
|
კატეგორია: ცხელი კერძები | დაამატა: aks75
| ტეგები: სუპი, გემიელი რეცეპტები, მონადირის, supi, კულინარია, კერძები, monadire, monadiris supi, წვნიანი
|
ნანახია: 2963 | რამოტვირთვები:
| რეიტინგი: 0.0/0 |
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს [ რეგისტრაცია | შესვლა ]
|