სოკოს სუპი “იოლანტა” - ცხელი კერძები - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ცხელი კერძები

სოკოს სუპი “იოლანტა”
2010-04-07, 11:59 AM

მოსამზადებლად დაგჭირდებათ:

  • გამხმარი სოკო – 225 გრ.;  
  • 2-3 თავი ხახვი; 
  • მზესუმზირის ზეთი – 5 სუფრის კოვზი; 
  • პურის ფქვილი – 1 სუფრის კოვზი; 
  • დაფნის ფოთოლი – 1-2 ცალი; 
  • დაჭრილი ქინძი – ½ ჩაის ჭიქა; შავი პილპილი – 1-2 ჩაის კოვზი; მარილი – გემოვნებით.

მომზადების წესი:


     გამხმარი სოკო კარგად გავრეცხოთ ცივ წყალში და დავალბოთ რამდენიმე საათით.

შემდეგ მოვხარშოთ იმავე წყალში. წვრილად დაჭრილი ხახვი და ქინძი მოვხრაკოთ ზეთში.  მოხარშული სოკოები ამოვიღოთ, დავჭრათ წვრილად და მოვშუშოთ ზეთში. შემდეგ ისევ ჩავყაროთ ქვაბში, ჩავდოთ 1-2 ცალი დაფნის ფოთოლი, ჩავალესოთ ერთი სუფრის კოვზი პურის ფქვილი. შევაზავოთ მარილით და შავი პილპილით.


0 нравится
კატეგორია: ცხელი კერძები | დაამატა: aks75 | ტეგები: sokos supi iolanta, გემიელი რეცეპტები, სოკოს სუპი, sokos supi, კულინარია, კერძები, წვნიანი, “იოლანტა”
ნანახია: 2079 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]