მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ცხელი კერძები

ხინკლის წვნიანი
2010-04-11, 3:10 AM

მომზადება:

1. ვამზადებთ ბულიონს - საქონლის ძვლიანი ხორცი+სხვადასხვა ბოსტნეული (ხახვი, ნიორი, პრასი, სტაფილო, მწვანილები) + დაფნის ფოთოლი, შავი წიწაკის მარცვლები, წითელი წიწაკა (ანისული, მიხაკი... მოკლედ, თქვენი გემოვნების მიხედვით);

2. ამზადებთ ცომს, ხინკლის ფარშს თქვენეული ინტერპრეტაციით და ახვევთ ფორმებად.


3. წვნიანის სუფრასთან მიტანის წინ, მომზადებულ ბულიონში ხარშავთ წინასწარ მომზადებულ ხინკალს. მე სოკოც დავამატე ბულიონს;


4. თეფშზე გაანაწილეთ მოხარშული სოკო და ხინკლები; მორთეთ მწვანილითა და ბოსტნეულით (სურათზე წვრილად აქნილი სტაფილო და პრასი იწონებს თავს).




   გემრიელად მიირთვით!




0 нравится
კატეგორია: ცხელი კერძები | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, ხინკლის, წვნიანი
ნანახია: 2402 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 4.0/1
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]