ძროხის კუდების წვნიანი - ცხელი კერძები - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ცხელი კერძები

ძროხის კუდების წვნიანი
2010-04-11, 3:31 AM
ვისაც ძვალ-სახსრების პრობლემა აქვს და კალცის ნაკლებობა, იმისთვის წამალზე უკეთესია. კუდებს დაჭრით მალებზე, გარეცხავთ და დაასხავთ წყალს. 2 კუდი სავსებით საკმარისია დიდი ოჯახისათვის. კარგად მოქაფეთ და დიდი ხანი ხარშეთ, სანამ ხორცი ნაზი არ გახდება და ბულიონი კიდევ ხაშივით თეთრი. შეგიძლიათ ხაშივით მიირთვათ ნივრით და მარილით, შეგიძლიათ რამდენიმენაირად შეკმაზოთ:
1.დანაყეთ ნედლი ქინძის მარცვლები ნიორთან და მარილთან ერთად. გამზადებულ ბულიონში გახსენით გემოვნების მიხედვით.
2.ბულიონი გადმოწურეთ ქვაბში, ჩაყარეთ დაჭრილი სტაფილო, კარტოფილი, დაკონსერვებული მწვანე ბარდა და ხარშეთ კარტოფილის მოხარშვამდე. შეგიძლიათ სულ ცოტა რძეც დაუმატოთ. ყველაზე ბოლოს, მზა წვენში გაუკეთეთ წვრილად დაჭრილი კამა, ქინძი და რამდენიმე ფოთოლი პიტნა.
ბავშვების პატრონებმა და მეძუძურმა დედებმა უნდა გაითვალისწინონ, რომ ეს არის სუფთა ანტირაქიტული საკვები! მოხუცებისტვის კი ძვლების ელექსირი!
0 нравится
კატეგორია: ცხელი კერძები | დაამატა: aks75 | ტეგები: ძროხის კუდების წვნიანი
ნანახია: 862 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]