წიწილის ჩახოხბილი - ცხელი კერძები - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ცხელი კერძები

წიწილის ჩახოხბილი
2010-04-27, 4:27 PM
მასალა:
1 ც წიწილა, 300 გრ თავი ხახვი, 100 გრ კარაქი, 900 გრ პომიდორი (ან 1/2 ჭიქა წყალში გახსნილი 1 ჭიქა
ტომატ-პიურე), ქინძი, ოხრახუში, კამა, ქონდარი, რეჰანი, წიწაკა, მარილი - გემოვნებით.

მომზადება:
წიწილა გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ. დავჭრათ, ჩავდოთ ქვაბში, დავახუროთ სახურავი, შემოვდგათ
ცეცხლზე და მოვშუშოთ, პერიოდულად მოვურიოთ. დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და
კარაქი, ვშუშოთ ხორცის მზადყოფნამდე.
პომიდორი გავრეცხოთ, გავფცქვნათ, დავჭრათ, გავხეხოთ, მოვათავსოთ ცალკე ქვაბში და ვადუღოთ,
ვიდრე არ შესქელდება, შემდეგ გადავიტანოთ ქვაბში, სადაც კერძი იხარშება და ვშუშოთ კიდევ 10-15
წუთი.
ხარშვის ბოლოს დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, ქინძი, რეჰანი, ქონდარი და წიწაკა
0 нравится
კატეგორია: ცხელი კერძები | დაამატა: aks75 | ტეგები: oxraxushi, kama, karaqi, tomat piure, წიწილა, qinZi, wiwilis haxoxbili, wiwila, კარაქი, წიწილის ჩახოხბილი
ნანახია: 2510 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]