ხორცის სალიანკა - ცხელი კერძები - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ცხელი კერძები

ხორცის სალიანკა
2010-05-31, 11:35 PM
მასალა:

300გრ.ცხვრის ან საქონლის რბილი ხორცი
2 თავი ხახვი
2ან 3 ცალი მჟავე კიტრი
100გრ.თეთრი ღვინო
2 ან 3 ს. კ. კარაქი
100გრ.ბულიონის წვენი
1 ს. კ. ხმელი სუნელი
2 წითელი მწარე წიწაკა
3ან 4 კბილი ნიორი
1 ს.კ.ბროწეულის წვენი
ტომატი
მარილი გემოვნებით

მომზადება:

ქვაბში ჩაალაგეთ წვრილად დაჭრილი ხორცი, დაუმატეთ კარაქი და წვრილად დაჭრილი ხახვი. დაახურეთ ქვაბს თავსახური და მოშუშეთ 8-10 წუთი, დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი კიტრი, წიწაკა, დაჭყლეტილი ნიორი, ტომატი და ხმელი სუნელი, დაასხით ღვინო, ბროწეულის წვენი და ბულიონი, მარილი გემოვნებით. ყველაფერი შეურიეთ და ამზადეთ კიდევ 10-15 წუთი.

გემრიელად მიირთვით!


0 нравится
კატეგორია: ცხელი კერძები | დაამატა: aks75 | ტეგები: ნიორი, საქონლის ხორცი, ცხვრის ხორცი, მჟავე კიტრი, xorcis salianka, SALIANKA, სალიანკა, ხორცი, ხორცის სალიანკა
ნანახია: 15088 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 5.0/4
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]