შერეული ტოლმა დაჭრილი ხორცით - ხორცეული - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

შერეული ტოლმა დაჭრილი ხორცით
2010-04-08, 8:50 PM

შემადგენლობა

  • 1კგ ხორცი (რბილი ნაჭერი)
  • 0,5კგ ბუგარული წიწაკა
  • 1კგ ბადრიჯანი
  • 200გრ კარაქი
  • 2 ს.კ. ზეთი
  • 4–5 თავი ხახვი
  • 2 კბილი ნიორი
  • 1 ჩ.ჭ. ბრინჯი
  • 2 კონა (პატარა) ოხრახუში
  • 1 კონა ქინძი
  • 3 ძირი მარილი
  • 3 ძირი პრასი
  • გემოვნებით შავი პილპილი, წიწაკა და მარილი

მომზადების წესი

  1. ძალიან წვრილად დაჭერით ხორცი და ხახვთან ერთად მოშუშეთ ცხიმში. (200გრ კარაქი, 2 ს.კ. ზეთი). როცა ხორცი კარგად ჩაიხრაკება, დაუმატეთ მსხვილ სახეხზე გახეხილი 2–3 პამიდორი, ან ტომატი. შეურიეთ დაჭრილი ოხრახუში, ქინძი, პრასი, მწვანე წიწაკა და ნიორი. შეაზავეთ შავი პილპილით და მარილით. დაუმატეთ გარეცხილი ბრინჯი და კარგად აურიეთ.
  2. გამზადებული ფარშით გამოტენეთ, წინასწარ გულგამოღებული პამიდორი, ბულგარული წიწაკა, ბადრიჯანი და ერთმანეთის შენაცვლებით ჩააწყვეთ ქვაბში. 2–3 ჩ.ჭ. წყალში გახსენით მარილი და მოასხით ზემოდან. ქვაბს ნახევრად დაახურეთ სახურავი და ნელ ცეცხლზე ადუღეთ გამზადებამდე.
0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, ტოლმა, ბრინჯი, გემრიელი რეცეპტები, შერეული, დაჭრილი ხორცით
ნანახია: 811 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]