ბადრიჯანი ბრინჯით - ხორცეული - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ბადრიჯანი ბრინჯით
2010-04-07, 1:41 PM

    მოსამზადებლად დაგჭირდებათ:

  •  8 ცალი ბადრიჯანი, 200 გრ.
  •  პურის ფქვილი, 
  •  1/2 ჩაის ჭიქა ზეთი, 
  •  12 ცალი პომიდორი,
  •  1/2 ჩაის ჭიქა ბრინჯი,
  •  2-3 თავი ხახვი, 
  •  მარილი გემოვნებით.

    მომზადების წესი:

ბადრიჯანი კარგად გარეცხეთ, დაჭერით მრგვალ ნაჭრებად, მოაყარეთ მარილი და, როცა თავის წვენს გამოუშვებს, გადაწურეთ.

თითოეული ბადრიჯნის ნაჭერი ამოავლეთ ფქვილში და შეწვით ყოველ მხრიდან ზეთში. ბრინჯი მოხარშეთ მარილწყალში, გადაიტანეთ საწურზე და მერე აურიეთ ზეთში მოხრაკულ დაჭრილ ხახვში.

ქვაბში ჩააწყეთ ერთი პირი შემწვარი ბადრიჯანი, მეორე პირი მოხარშული ბრინჯი ხახვში არეული და ასე ჩააწყეთ, სანამ მასალა გეყოფათ. წითელ პომიდორს დაასხით მდუღარე წყალი, მოაცილეთ კანი, დაჭერით შუა–შუა და ისეც ქვაბში ზემოდან დააწყეთ, დაასხით ზეთი და რამდენიმეჯერ წამოადუღეთ.



0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: გემიელი რეცეპტები, badrijani brinjit, brinjiani, ბადრიჯანი, კულინარია, ბრინჯით, სალათები
ნანახია: 1444 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]