ყვავილოვანი კომბოსტო ბაჟეში - ხორცეული - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ყვავილოვანი კომბოსტო ბაჟეში
2010-04-07, 3:16 PM


მასალა:


  • 1 კგ. ყვავილოვანი კომბოსტო,

  •  

    1,5 ჩაის ჭიქა ნიგოზი,

  •  

    4-5 კბილი ნიორი,

  •  

    სამ–სამი ძირი მწვანილი, წიწაკა, მარილი, ძმარი და ზაფრანა გემოვნებით.


მომზადება:


გადაარჩიეთ ყვავილოვანი კომბოსტო, გარეცხეთ, მოათავსეთ მდუღარე მარილწყალში და მოხარშეთ, შემდეგ გადაწურეთ და გააციეთ.

 დანაყეთ ნიგოზი, ნიორი, წიწაკა, ზაფრანა. ნიგვზიდან გამოხადეთ ზეთი. ნიგვზიანი მასალა გახსენით ძმარში, დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი ქინძი, ოხრახუში, ყველაფერი მარილთან ერთად აურიეთ მოხარშულ კომბოსტოში,  მიღებული კერძი გადაიტანეთ შესაფერის ჭურჭელში. მოასხით გამოხდილი ზეთი და მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და ბროწეულის მარცვლები.



0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: baje, სალათები, კომბოსტოს მხალი, გემიელი რეცეპტები, კულინარია, yvavilovani kombosto bajeshi, yvavilovani kombosto nigvzit, ყვავილოვანი
ნანახია: 2734 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]