ბაჟე - ხორცეული - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ბაჟე
2010-04-19, 1:21 AM
მასალა:
  • 2-3 ჩაის ჭიქა ნიგოზი 
  • 2 კბილი ნიორი 
  • 1 ჩ/კ. ქინძის თესლი 
  • ქინძი, წიწაკა, იმერული ზაფრანა, 
  • მარილი გემოვნებით. 
მომზადება: 

  ნიგოზი, ნიორი, დაფქვული ქინძის თესლი, ქინძი, წიწაკა, იმერული ზაფრანა, მარილი კარგად დავნაყოთ ან გავატაროთ ხორცის საკეპ მანქანაში. ყველაფერი კარგად ავურიოთ, გამოვწუროთ ზეთი და ჩავასხათ ცალკე ჭურჭელში. ნიგვზის მასას დავამატოთ ღვინის ძმარი, გავხსნათ ანადუღარ ცივ წყალში, ან გაცივებულ ბულიონში და მივიყვანოთ სასურველ სისქემდე.
მოხარშული ან შემწვარი ფრინველის ხორცი, ან თევზი ჩავალაგოთ შესაბამის ჭურჭელში. დავასხათ ბაჟე და ზემოდან მოვასხათ ნიგვზის ზეთი.


0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: ნიორი, ნიგოზი, ბაჟე, ზაფრანა, მარილიკულინარია, იმერული, ქინძი, წიწაკა, ქინძის თესლი
ნანახია: 6994 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]