მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ტოლმა ყურძნის ფოთლებით
2010-04-19, 1:42 AM
     მასალა:
  • 200 გ ცხვრის ხორცის ფარში, 
  • 50 გ ბრინჯი, 
  • 1 ხახვი, 
  • 50გ მოწალული ყურძნის ფოთლები, 
  • 1 თავი ნიორი, 
  • 0,5 ჭიქა მჟავე რძე, 
  • მარილი, შავი დაფქვეული წიწაკა, ცერეცო 
მომზადება:

გაასუფთავეთ ხახვი, დაჭერით და გაატარეთ. გადაარჩიეთ ბრინჯი და ხარშეთ მარილიან წყალში ნახევრად მოხარშვამდე 7-10 წთ მაღალ ცეცხლზე. დაუმატეთ გატარებული ხახვი, ბრინჯი, მარილი და წიწაკა ფარშს და აურიეთ სათანადოდ. მოათავსეთ ცოტაოდენი ფარშის მასა ყურძნის ფოთოლზე და დაახვით ფრთხილად. ჩაასხით ცოტა წყალი ქვაბში, დაამატეთ მარილი, წიწაკა, ჩადევით ტოლმა და შედგით 10-12 წთ-ით მიკროტალღურ ღუმელში საშუალო ცეცხლზე. სუფრაზე გატანამდე მოასხით სოუსი.
 
სოუსი: 

აურიეთ მჟავე რძე დანაყულ ნიორთან და ცერეცოსთან ერთად. შეგიძლიათ ყურძნის ფოთლები შეცვალოთ კომბოსტოთი ან ბულგარული წიწაკით.


0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: მარილი, ტოლმა, რზე, ბრინჯი, ფარში, ტოლმა ყურძნის ფოთოლში, ცერეცო, ტოლმა ვაზის ფოტოლში, ცზვრის ფარში, ხახვი
ნანახია: 2917 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]