მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ფარშირებული ღვიძლი
2010-04-07, 3:47 PM

მასალა:

ძროხის ღვიძლი – 300 გრ., ხახვი – 1 თავი, სტაფილო – 1 ცალი, კარაქი – 1 ს/კ, წიწიბურას ფაფა – 100 გრ., კვერცხი – 1 ცალი, ბულიონი – 1 ჭიქა, ოხრახუში, კამა, მარილი, დაფქული შავი პილპილი.

მომზადება:
ღვიძლი სიგრძეზე გაჭერით, ორივე ნაწილს ამოაჭერით ნაწილი ისე , რომ ” ორმოები” გაკეთდეს. ფარშისათვის მოხარშეთ წიწიბურის ფაფა, დაამატეთ  ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი, სტაფილო, წვრილად დაჭრილი ღვიძლის ნაწილი, მარილი, პილპილი და კვერცხი. ”ორმოები” ამოავსეთ ფარშით და ორივე ნაწილი შეაერთეთ ერთმანეთთან ხის ჩხირებით. დაასხით ცოტა ბულიონი დაახურეთ სახურავი, და ნელ ცეცხლზე ხარშეთ მომზადებამდე. სუფრასთან მიტანის წინ ღვიძლს მოასხით ბულიონი, რომელშიც იხარშებოდა და მორთეთ მწვანილით.



   გემრიელად მიირთვით!




0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: farshirebuli gvicli, gvicli, ღვიძლი, კულინარია, გემიელი რეცეპტები, sarshirebuli, ფარშირებული
ნანახია: 2064 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]