ქათმის კუჭმაჭი ''სახელდახელო'' - ხორცეული - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ქათმის კუჭმაჭი ''სახელდახელო''
2010-04-27, 6:19 PM
მასალა:

 1 კგ ქათმის კუჭი და გულ-ღვიძლი, 
ოხრახუში, წიწაკა, ქინძის თესლი, ხმელი ქონდარი, 1 სუფრის კოვზი ღვინის ძმარი,
 მარილი - გემოვნებით.

მომზადება:

 ქათმის კუჭი და გულ-ღვიძლი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, მოვხარშოთ, წვრილად დავჭრათ,
დავამატოთ დანაყილი წიწაკა, ქინძის თესლი, ხმელი ქონდარი, მარილი, ღვინის ძმარი, კარგად
გადავურიოთ; გადავიტანოთ თეფშზე, მოვრთოთ ბროწეულის მარცვლებითა და ოხრახუშით
.




გემრიელად მიირთვით!






0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: wiwaka, gul, oxraxushi, qatmis kuhi, zmari, ქათმის კუჭმაჭი ''სახელდახელო'', xmeli qondari, broceulis marcvlebi, gvizli, qinzis tesli
ნანახია: 5642 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]