ქათმის კუჭმაჭი ნიგვზით - ხორცეული - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ქათმის კუჭმაჭი ნიგვზით
2010-04-27, 6:45 PM
მასალა:

  • 1 კგ ქათმის კუჭი და გულ-ღვიძლი, 
  • 1 ჩაის ჭიქა ნიგოზი, ქინძი, ხმელი ქონდარი, 
  • 2 კბილი ნიორი,
  • იმერული ზაფრანა, 
  • 1 ჩაის კოვზი ღვინის ძმარი,
  •  ხმელი სუნელი, 
  • წიწაკა, მარილი - გემოვნებით.

მომზადება:

 ქათმის კუჭი და გულ-ღვიძლი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, მოვხარშოთ. ერთად დავნაყოთ ნიგოზი,
ქინძი, ნიორი, წიწაკა, დავამატოთ იმერული ზაფრანა, ხმელი სუნელი, ქონდარი, კარგად
გადავურიოთ და გავხსნათ ღვინის ძმრით.
მოხარშული შიგნეული წვრილად დავჭრათ, გადავურიოთ მზა ნიგვზის საკაზმში, გადავიტანოთ
თეფშზე, მოვაყაროთ ბროწეულის მარცვლები და დაჭრილი ოხრახუში.


გემრიელად მიირთვით!


0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: ქათმის კუჭმაჭი ნიგვზით, kindzi, QATMIS GULGVIDZLI NIGVZIT, niori, qarami, qatmis kuji da gul gvicli, nigozi, xmeli qondari, imeruli zaprana
ნანახია: 7857 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]