შემწვარი იხვი - ხორცეული - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

შემწვარი იხვი
2010-04-27, 7:39 PM
მასალა:
  • 1 იხვი
  • 1ჩიქა წიწიბურა
  • 200გრ. შავი ქლიავი
  • სალათის ფურცლები
მომზადება:

 გასუფთავებული იხვი გამოვტენოთ 1 ჭიქა წიწიბურით, 200 გრამი შავი ქლიავის და მარილის ნაზავით, გავკეროთ და გავახვიოთ ფოლგის ქაღალდში. შევწვათ ჰაერღუმელში. მზა იხვი დავაწყოთ სალათის
ფურცლებზე.


გემრიელად მირთვით!




0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: შემწვარი იხვი, IXVI SHEMCVARI, SHAVI QLIAVI, salatis furclebi, GREHIXA, shemzvari, ixvi semcvari, FOLGA
ნანახია: 2556 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]