პომიდვრის ტოლმა - ხორცეული - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

პომიდვრის ტოლმა
2010-04-29, 11:18 PM
მასალა:
500 გრ საქონლის ან ცხვრის ხორცი, 50 გრ ცხიმი, 1/4 ჭიქა ბრინჯი, 1 თავი ხახვი, 1 კგ
პომიდორი, ოხრახუში, ქინძი, კამა, რეჰანი, ქონდარი, პილპილი და მარილი - გემოვნებით.
მომზადება:
ხორცი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავჭრათ, გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში. ცხიმთან და
წვრილად დაჭრილ ხახვთან ერთად დავდოთ ტაფაზე, მოვაყაროთ მარილი და კარგად
მოვშუშოთ, პერიოდულად დავამატოთ ცოტა ცხელი წყალი.
მოშუშულ ხორცს დავამატოთ მოხარშული ბრინჯი, პილპილი, წვრილად დაჭრილი მწვანილი
და ყველაფერი კარგად გადავურიოთ.
პომიდორი გავრეცხოთ, მოვაჭრათ ყუნწის მხარე, ამოვჭრათ რბილობი თესლიანად,
რამოდენიმე წუთით დავტოვოთ, გადმოვღვაროთ ჩამდგარი წვენი, ამოვავსოთ ხორცის
ფარშით, ჩავალაგოთ ქვაბში, დავამატოთ ცოტა წყალი, შემოვდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ
მზადყოფნამდე.
მზა კერძი გადავიტანოთ შესაფერის ჭურჭელში, მოვასხათ საკუთარი წვენი, მაგიდასთან
მივიტანოთ ცხელი.


0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: pamidori, xaxvi, oxraxushi, saqonlis an cxvris xorci, pomidori, TOLMA, qinZi, brinji, პომიდვრის ტოლმა, cximi
ნანახია: 2202 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]