შემწვარი ღორის ხორცი - ხორცეული - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

შემწვარი ღორის ხორცი
2011-12-28, 2:59 AM
მასალა:
1 კგ -სამწვადე ღორის ხორცი
2-3 თავი ხახვი
1/4 ჭიქა ძმარი
შავი პილპილი, მარილი გემოვნებით

მომზადება:


ტაფაზე დაასხით ცოტა ცხიმი, დაჭრილი ხორცო მოათავსეთ ტაფაში, მოაყარეთ პილპილი




ხორცი სწრაფად შეწვით ყველა მხიდან  რომ მიიღოს ოქროს ფერი.
ძმარი გააზავეთ 1 ჭიქა წყალში და მოასხით ზემოდან. ხორცი მოხრაკეთ სანამ სითხე არ აიორთქლება 



დაამატეთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი
 

მოაყარეთ მარილი და შეწვით კიდევ დაახლოებით 1- 2 წუთი!

გემრიელად მიირთვით!


0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75
ნანახია: 7969 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 4.5/4
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]