მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ცომეული

ხაჭაპური
2010-04-08, 2:52 PM
       მასალა:
  • 0,5ლ მაწონი 
  • 200გრ მარგანინი 
  • 1 ცალი კვერცხი 
  • 1 ჩ.კ. სოდა 
  • 0,5 ჩ.კ. მარილი 
  • 4,5 ჩ.ჭ. ფქვილი 
  • 1,5–2კგ ყველი 
მომზადება:
ერთი ქილა (0,5ლ) მაწონს შეურიეთ ერთი კვერცხი, 1 ჩ.კ. სოდა და ნახევარი ჩ.კ. მარილი. მოაყარეთ ფქვილი და მოზილეთ მაგარი ცომი. გააბრტყელეთ , წაუსვით 100გრ დარბილებული მარგანინი, დაკეცეთ ოთხად და მოათავსეთ მაცივარში. 20 წუთის შემდეგ გამოიღეთ მაცივრიდან , ისევ გააბრტყელეთ, კვლავ წაუსვით 100გრ მარგანინი და გადაახვიეთ რულეტივით. მოათავსეთ ემალის ჭურჭელში და შედგით მაცივარში. 2–3 საათის შემდეგ გამოაცხვეთ ხაჭაპური ჩვეულებრივი წესით.
დამატებითი ინფორმაცია
გამოდის ღუმელის ფირფიტის ზომის ორი ცალი ხაჭაპური, შეგიძლიათ, ტაფაზედაც გამოაცხოთ, მაშინ ცომი 4–5 ნაწილად გაყავით.


გემრიელად მიირთვით!



0 нравится
კატეგორია: ცომეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: ფენოვანი, გემიელი რეცეპტები, ხაჭაპური, კულინარია, fenovani xahapuri, ცომეული, xahapuri, MAWVNIS XAHAPURI
ნანახია: 5514 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 3.0/2
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]