იმერული ხაჭაპური - ცომეული - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ცომეული

იმერული ხაჭაპური
2010-04-19, 1:59 PM
      მასალა:
  • 1 კგ ფქვილი 
  • 30-50 გ საფუარი 
  • 2 ჩიას ჭიქა წყალი ან რძე 
  • 5 სუფრის კოვზი ცხიმი 
  • 3-4 ცალი კვერცხი (ცომისათვის) 
  • 1კგ ყველი 
  • 2-3- ცალი კვერცხი (შიგთავსისათვის) 

მომზადება:

გაათბეთ წყალი ან რძე, გახსენით შიგ საფუარი, დაუმატეთ კვერცხი, ფქვილი და მოზილეთ ცომი. შეაზილეთ ცხიმი, შემდეგ მოაყარეთ ცოტა ფქვილი და დადგით თბილ ადგილას 3-4 საათით.

დაფშვენით ყველი, დაუმატეთ კვერცხი და ცოტაოდენი ცხიმი.

გააბრტყელეთ ცომი, მიეცით მრგვალი ფორმა, მოათავსეთ ზედ ყველის მასა, მოუკარით პირი და გამოაცხვეთ. შეგიძლიათ ზემოდან წაუსვათ ათქვეფილი კვერცხის გული.

მიირთვით გემრიელად!


0 нравится
კატეგორია: ცომეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, წუალი ან რძე, საფუარი, იმერული ხაჭაპური, კვერცხი, ცომეული, ცხიმი, ფქვილი
ნანახია: 5201 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]