სამარხვო ღვეზელი ბრინჯით და ტარხუნით - ცომეული - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ცომეული

სამარხვო ღვეზელი ბრინჯით და ტარხუნით
2011-03-13, 4:12 PM
მასალა:

  1. ბრინჯი 1ჭიქა
  2. ტარხუნა1 კონა
  3. 1 თავი ხახვი
  4. ზეთი
  5. მარილი და პილპილი გემოვნებით
  6. 1 გუნდა ცომი
  7. უსტამი მარგარინი(სამარხო)

 მომზადება:
 
  მოზილეთ დროჟიანი  ცომი ან შეგიძლიათ იყიდოთ ცომი საცხობში 

Уменьшить

 როცა ამოფუვდება გავაბრტყელოთ   და წაუსვათ ოთახის  ტემპერატურაზე გამდნარი უსტამი 50 გრ. დავაგუნდაოთ და დავდოთ ცოტახანით დაახლოებით 20 წუთი
მოვხარშოთ ბრინჯი კარგად და გადავწუროთ საწურავში , გადავავლოთ ცივი წყალი და გვაჩეროთ საწურავში რომ წყალი დაიწუროს კარგად


Уменьшить
მოვწვათ ხახვი

Уменьшить

დავჭრათ ტარხუნა

Уменьшить
ეს ყველაფერი აურიოთ ერთმანეთში (ასევე შეიძლება მოხრაკული სოკოს დამატება )ძალიან უხდება.

Уменьшить

შიგთავსი ჩავდოთ ცომში

Уменьшить
და გამოვაცხოთ ტაფაზე
Уменьшить

ერთი დიდი გუნდიდან გამოდის 3ცალი 

გემრიელად მიირთვით!





0 нравится
კატეგორია: ცომეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: gvezeli, სამარხვო, ტარხუნა, ბრინჯი, ღვეზელი ბრინჯით და ტარხუნით, tarxuna, tarxunis, brinjiT da tarxunit, GVEZELI BRINJITDA TARXUNIT
ნანახია: 12455 | რამოტვირთვები: | კომენტარი: 2 | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 2
2  
და ვის ეკითხები სოსო? თუ მე მეც ძალიან მიყვარს ფაქტი სახეზეაა tongue

1  
me mikvars sachmlebis keteba dzaan.tkven?

კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]