მოვხარშოთ ბრინჯი კარგად და გადავწუროთ საწურავში , გადავავლოთ ცივი წყალი და გვაჩეროთ საწურავში რომ წყალი დაიწუროს კარგად
დავჭრათ წვრილად სოკო ,ხახვი და მწვანილები,
მარილი და მწიწაკა გემოვნებით
და აი გულსართი მზად არის.
მასალა ცომისთვის:
ფქვილი
ძმარი
ზეთი
დროჟი
მარილი
მარგარინი(უსტამი) 500გრ.
მომზადება:
0,5 ლ. თბილ წყალში ჩავასხათ ნახევარი ყავის ჭიქით ზეთი,ძმარი,1 ჩაის კოვზით მარილი და დროჟი დავაყარით ფქვილი მოვზილოთ ცომი,ცოტა დავასვენოთ და გავაბრტყელოთ მრგვლად ცომი და წაუსვათ დარბილებული მარგარინი,დავკეცოთ ნახევრად მთვარისებურად მივცეთ ოთხკუთხედის ფორმა შემდეგ დავკეცოთ კონვერტისებურად,გავაბრტყელოთ გრძლად რაც შეიძლება გრძლად გააბრტყელეთ და გადაახვიეთ რულეტივით,ჩადეთ ცელოფანში და შეინახეთ საყინულეში მანამ გაიყინება.როცა მოგინდებათ გამოცხობა გამოიღეთ საყინულედან დააცადეთ დარბილებამდე დაჭერით პატარა კუბიკებად და ცომიც მზად გაქვთ.
გავაბრტყელოთ ცომი და ჩავდოთ გულსართი
ნებისმიერი ფორმა შეგვიძლია მივცეთ
ზემოდან წაუსვათ 1 კვერცხი ათქვეფილი(თუ არ გაქვთ კვერცხი ცოტა მაიონეზი და ტომატიც წყალთან გაზავებულიც შეიძლება)