კროასანი - ცომეული - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ცომეული

კროასანი
2012-02-22, 11:14 AM
მასალა:

 მომზადება:

  ცომი გააბრტყელეთ მრგვლად   



 დაჭერით აი ასეთი ფორმით         



თითოეულ ნაჭერში  ჩადეთ ცოტა 



ვაშლის პავიდლო 



ან გახეხილი ყველი (ეს თქვენ გემოვნებაზეა)



და გადავახვიოთ ფართო ნაწილიდან ვიწრო მხარეს







შევდგათ გაზქურაში გამოსაცხობად ზემოდან წაუსვათ  ათქვეფილი კვერცხი  ყველის გულსართიანს,  ხოლო ვასშლის გულსართიანს სიროფი ( ვაშლის გულსართიანი სამარხოა)



 ცხვება 200 გრადუსზე დაახლოებით 20 წუთი



უგემრიელესია





გემრიელად მიირთვით!



0 нравится
კატეგორია: ცომეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: fenovani comi, samarxo, kroasani, ტკბილიეული, კროასანები, კროასანი, comeuli, receptebi, kroasanebi
ნანახია: 19557 | რამოტვირთვები: | კომენტარი: 6 | რეიტინგი: 3.4/9
სულ კომენტარები: 6
6  
გამარჯობათ, შაქარლამას რცეპტი მინდა თუ გექნებაათ?

5  
da mza penovani comi rom viyido? tkbili qveyana rom ushvebs iseti?

4  
ugemrielesiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

2  
da es sirofi zevidan rac unda cavusvat rogor unda gavaketo?

3  
iriko სიროფი 1 ჭიქა წყალი და 1 ჭიქა შაქარი ვადუღოთ დახლოებით 4- 5 წუთი ანუ უნდა განხავრდეს ფერსაც რომ შეიცვლის მიხვდები თავად

1  
zalian gemrielia, vinc gasinga, yvelas moecona. madlobaaa.

კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]