მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ხორციხ პეროგი
2012-03-22, 3:16 PM
მასალა ცომისთვის:
  • 250 გრ. არაჟანი
  • 250გრ. მაიონეზი
  • 3 კვერცხი
  • 300-350 გრ. ფქვილი
  • 2ჩ.კ.  ასაფუებელი (რაზრიხლიტელი) ან 1ჩ.კ. სოდა
  • მარილი

მასალა შიგთავსისთვის:
  • 300გრ. ხორცი ( ძროხის, ღორის, ქათმის ან ინდაურის )
  • 400გრ. კარტოფილი
  • ხახვი 
  • მარილი
  • პილპილი

მომზადება:



აურიოთ სმეტანა და მაიონეზი



დაუმატოთ კვერცხი და მარილი 




დაუმატოთ რაზრიხლიტელი და ფქვილი მოვზილოთ მაგარი ცომი



შიგთავსის მომზადება:

ხახვი დავჭრათ წვრილად



უმი ხორცი დავჭრა პატარა კუბიკებად





უმი კარტოფილიც დავჭრათ პატარა კუბიკებად



აურიოთ ერთმანეთში ხორცი, ხახვი და კარტოფილი  მოვაყაროთ მარილი და პილპილი




ფორმას წაუსვათ ცხიმი ჩავდოთ ნახევარი ცომი (უმჯობესია ზეთიანი  ხელით რომ არ მიგეკროთ ხელზე)



ცომს დავაყაროთ ზემოდან შიგთავსი




  ზემოდან დავადოთ დარჩენილი  ცომი გავასწოროთ ხელით და შევდგათ გაზქურაში გამოსაცხობად 180 გრადუსზე , ვაცხოთ  დაახლოებით 1 საათი  . თუ ზემოდან პეროგი ცალიან მოიბრაწება ზემოდან ფოლგა დავაფაროთ .



გემრიელად მიირთვით!




0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: likuna | ტეგები: რეცეპტები, PEROGI, ხორცის პეროგო, პეროგი, ცომეული, receptebi, comeuli, xorcis perogi
ნანახია: 12176 | რამოტვირთვები: | კომენტარი: 2 | რეიტინგი: 1.0/1
სულ კომენტარები: 2
2 elza  
0
martla zalian zalian kargi saitia da zalian xshirad vsargeblob am saitit arvici ratom magram yoveltvis roca kompiutertan vjdebi am saitid vsargeblob zalian kargi da xelmisawvdomi receptebia da rac mtavaria zalian gemrieli gamodis

1 keti  
0
dzalian didi madloba receptistvis gmadlobt rom eseti kargi saiti arsebops dzalian didi madloba

კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]