მადამ ბოვარი |
|
სტატისტიკა |
სულ ონლაინში 1 სტუმარი: 1 მომხმარებელი: 0 |
|
შაურმა
| 2012-11-30, 3:04 PM |
მასალა:
- სომხური ლავაში
- ქათმის ფილე
- პამიდორი
- კომბოსტო
- კიტრი
- კიტრის მწნილი
- მქვანილები ოხრახუში, ქინძი
- ხახვი
- ბულგარული წიწაკა (წითელი, მწვამე, ყვითელი)
- მაიონეზი
მომზადება:
წინასწარ დავჭრათ წვრილად სიგრზეზე ან კუბიკებად ბოსტნეული, ხორცი კარგად შევწვათ ჯერ და მერე დავჩლიჩოთ
მაიონეზი მე სახლში კაგეთებული მქონდა
ხომხური ლავაში დავაფინოთ მაგიდაზე
ერთ კიდეზე წაუსვათ მაიონეზი
ზემოდან ფანა ფენა დავაყაროთ ბოსტნეული და ხორცი
და ასევე ზემოდან წაუსვათ ისევ მაიონეზი მარილი გემოვნებით მაყარეთ
შემდეგ რულეტივით დაგავახვიოთ
გადახვეული შაურმა შევდოთ გაზქურაში ცოტა ხნით გამოსაცხობად
შეუცვალოთ მეორე გვერდიც
ზოგი ზეთიან ტაფაშიც აცხობს ( მე ასე გავაკეთე)
მირთვით ცხლად
გემრიელად მიირთვით!
|
კატეგორია: ცხელი კერძები | დაამატა: aks75
| ტეგები: qatmis fileTi, შაურმა სახლის პირობებში, Saurma qatmis xorcit, comeuli, saxlis pirobebSi, სახლის პირობებში, Saurma, შაურმა
|
ნანახია: 27639 | რამოტვირთვები:
| რეიტინგი: 3.4/10 |
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს [ რეგისტრაცია | შესვლა ]
|