ბადრიჯანი ნივრით - სალათები - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » სალათები

ბადრიჯანი ნივრით
2010-04-26, 1:00 AM
მასალა:
  • 1 კგ ბადრიჯანი
  • 3 თავი ხახვი
  • 1 თავი ნიორი
  • 1‐1 კონა მწვანილი
  • 0,5 ჩ/ჭ ძმარი
  • ზეთი საჭიროებისამებრ
  • მარილი გემოვნებით
მომზადება:
    მრგვალ ნაჭრებად დაჭრილ ბადრიჯანს მოვაყაროთ მარილი და 1 საათის შემდეგ გავწუროთ. დავაწყოთ
ზეთიან ცხელ ტაფაზე და ორივე მხრიდან შევწვათ. ძმარი წამოვადუღოთ, დავუმატოთ დანაყილი ნიორი
და მოვასხათ ტეფშზე დაწყობილ შემწვარ ბადრიჯანს. შემდეგ მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი რეჰანი,
ოხრახუში, კამა, ქინძი, დაკეპილი ხახვი და წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი.


0 нравится
კატეგორია: სალათები | დაამატა: aks75 | ტეგები: BADRIJANI NIVRIT, xaxvi, zeti, ბადრიჯანი ნივრით, niori, KONA, mwvanili, badrijani, marili, DZMARI
ნანახია: 3750 | რამოტვირთვები: | კომენტარი: 2 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 2
2  
up yes

1  
auuuuuuuuuuu, badrijani chemi sisusteaaaaaaaa... mna-mna-mna-namu-namuuuu tongue

კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]